Beoordelingen van Mr. Sushi Drachten

Recente recensies van Mr. Sushi Drachten

5 sterren na 371 reviews

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier al regelmatig besteld en het is altijd top! Smaakt goed, snelle en vriendelijke bezorging. Niks op aan te merken. Aanrader!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Mooi op tijd en heerlijke sushi en loempias. Voor de vegetarier ook genoeg keus.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! Alles was heerlijk vers! We houden van pittig eten maar de pittige tuna rol was echt wel te heet daar zou ik toch nog even naar kijken!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker morgen weer.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!! We hebben weer genoten van de heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een 15 minuut later dan doorgegeven was. Totaal duurde het 1 uur en 20 minuten voordat het bezorgd was. Was gevraagd om extra gember en soyasaus maar dit zat er niet bij. Voor twee grote boxen sushi zat er totaal van beide maar een klein bakje bij, je zou verwachten dat er minstens 1of2 bakjes per box sushi zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vaak leuke acties via Facebook. Fryslan boppe box is echt aanrader

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker !!!!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al zoveelste keer dat ik anderhalf uur (of langer) op mijn bestelling moet wachten.. daar hou ik nu al rekening mee als ik bestel. En dan nog na de mail die ik krijg “uw bestelling is onderweg” is het 20 min later.. ik snap dat jullie het druk hebben.. maar is hier geen oplossing voor te verzinnen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !! 3 e keer besteld bij me sushi en we zijn fan !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de bezorging wat later was. Helaas was de sushi van wat mindere kwaliteit, veel stukjes vielen uit elkaar .

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk deze gaan wij zeker nog een keer bestellen

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, voor een maandag avond duurde de bestelling best lang en we baalden er enorm van dat de stokjes wederom misten! Lekker gegeten maar dat stoort. Zeker omdat je er goed voor betaald. Gemotiveerde groet, Tineke Tineke@yabeco.nl

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:50 uur besteld voor levering 19:00 uur. Pas om 19:40 uur geleverd zonder bericht dat het later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Werd na het plaatsen van de bestelling (afhaal) netjes gebeld door Mr. sushi dat de bestelling dusdanig groot was, dat de afhaaltijd 20min later werd. Daar aangekomen was men op tijd klaar, zat er wat extras bij en het was heerlijk

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat. eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en een ruime keus. Erg tevreden. Jammer dat er niet iets verder rondom Drachten wordt bezorgd.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld en netjes op de afgesproken tijd klaar

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed! Lekker met z’n 5en van gegeten.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom overheerlijke sushi, dank voor de extra ebi fry die erbij zat. Kids en ik hebben genoten

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, vooral de crunch box

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was binnen een uur bezorgd. Op rustige tijd in de middag om 15:00 uur. Sushi was vers en goed verpakt.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Qua opmaak en netheid hoe het in de bakjes lag kon wel ietsjes netter. De warme gerechten waren lauw/koud, niet meer knapperig maar slap. De warme gerechten bestel ik de volgende keer nooit weer. Wat zonde. De bezorging had ik gevraagd om 14:00. Helaas was dit niet meer mogelijk. Hier werd ik netjes over gebeld bij ontvangst van mijn bestelling. Het zou geleverd worden om 14:15. Geen enkel probleem zou dat zijn. Helaas was deze er niet om 14:15 maar pas net iets voor 14:30...

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super! Heb heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd heerlijk en goed maar deze keer viel het tegen. De warme gerechten waren nagenoeg koud en de sushi zelf is ook wel eens beter geweest (vielen uit elkaar en zaten aan elkaar vastgeplakt in de box en ze waren niet te scheiden zonder ze “kapot” te maken). Erg ondermaats deze keer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker, alleen het crunchy was niet echt crunchy!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke portie, wel ietwat los gerold zodat het soms wat moeilijk oppakken was zonder dat t uit elkaar valt. Verder wel heerlijk.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld. Heerlijke sushi. Vooral de rolls waren top!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer verrukkelijk. Mooie actie Back2school.Veel voor weinig geld.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke sushi. Helaas worden ze wel met de keer rommeliger, lelijker en onhandiger... helft van de sushi zat niet meer netjes in de verpakking, en valt uit elkaar als je het eten wilt

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Drachten en omsteken

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ook tijdens 30 graden vers en koel bereide overheerlijke sushi

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed maar de rollen vielen uit elkaar. Verder was het prima

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en keurig op tijd

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel geleverd. Heerlijk gegeten. Ook bij problemen (een eerdere bestelling ging even mis) staan de werknemers je netjes te woord en gaan ze oplossing gericht te werk.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zo als altijd🙌🏻😎

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op kleine misverstand na, Kan overal gebeuren waar mensen werken kan een fout gemaakt worden Netjes opgelost door jongen achter balie Eten was lekker en perfect,

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De diverse soorten sushi waren, zoals gebruikelijk, weer heerlijk.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het perfect, heerlijk gegeten!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen stokjes, gember, soja saus en wasabi bij de bestelling.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Wel jammer dat de afhaaltijd wederom niet klopte. Het duurde minstens een kwartier langer dan aangegeven.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Jammer dat de vegetarische loempia’s er niet bij zaten maar dat kon de pret niet drukken ! Ik heb genoten van Mn schaaltje sushi!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, wel erg lang gewacht (45min na gekozen bezorgtijd)

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Geleverd op de afgesproken tijd. Wij hebben er van genoten.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel geleverd op zaterdag. De vergeten sushi rol snel alsnog gebracht na een belletje. Prima service

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Love it!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie stukken vis, goede verhoudingen, netjes verpakt, handige betaalservice, bestelling mooi op tijd geleverd. Volgende keer (en die komt!) zullen wij contant wat fooi in huis hebben!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was compleet en op de minuut af precies op tijd geleverd!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De buitenste laag ( zeewier)was dit keer erg taai

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze derde bestelling en weer net zo goed als afgelopen keren. We hebben er werkelijk van genoten. Onze drie meiden zijn er ook gek op. Nog even en we zullen nog een grotere sushi box moeten bestellen :)

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk dat het meer dan een uur moet duren voordat de bestelling er is! En dat was niet de eerste keer. Het hefet zelfs een keer 3 uren moeten duren!!! En RONDUIT belachelijk dat jullie de site offline halen als jullie de drukte niet aan kunnen. Neem meer personeel aan, dit heb ik nu al een aantal keren meegemaakt dat jullie de site er gewoon af gooien als het te druk is. Dat kan echt niet! Daarnaast kwam de bezorgen er KEI hard aangescheurd op de scooter VIA DE STOEP!! Hoe lang willen jullie dat precies accepteren? Tot er iemand dood gereden wordt?

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en vers bereide sushi. Vriendelijke en hard werkende medewerkers. Leidinggevende complimenteus naar zijn personeel. Hygiënisch. Top!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De helft vergeten mee te geven 😫

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat je op dit moment niet met pin kunt betalen in de winkel.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vriendelijke jongens.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima mooi snel en heerlijk gegeten

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker maar bij de sushi/sashimi box was de sashimi vergeten wat erg teleurstellend was aangezien ik het vooral daarvoor besteld had.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd een half uur later bezorgd, dan besteld (kan vanwege drukte, maar dan op zijn minst excuses) en de sushi was lauwig warm en dat is niet lekker!!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna wekelijks bij jullie, helaas zijn jullie niet consistent in de kwaliteit van de sushi. De laatste 3-4 weken merken we dat het alleen maar slechter wordt, vandaag was wel een dieptepunt; alle sushi viel uit elkaar, sashimi heel grof gesneden en in een bakje gesmeten,, de avocado was keihard en de opmerking geen viseitjes bij de sake hand roll te willen is gewoon genegeerd (is niet de eerste keer), leek wel alsof er extra viseitjes op zaten, hele hand roll was oranje. Echt heel erg jammer, na vandaag weet ik niet of we nog wel bij jullie gaan bestellen.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi! Wel een beetje jammer dat ik voor veel geld had besteld en er in de winkel achter kwam dat ze een actie hadden lopen voor een gratis rol... met mijn verjaardagsvisite kwam die gratis rol goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste kennismaking. Was prima.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima.. Ik vond het wel prijzig en ik had meer eten verwacht

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIjk!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top👌

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushirijst was niet goed op smaak, waardoor de sushi zonder extra saus al snel flauw smaken. Verhouding suiker/zout/zuur in de rijst moet beter. Verder lekkere sushi, vriendelijke bediening. Jammer dat je de rollen niet ook per 4 kunt bestellen. 8 stuks is erg veel als je alleen bent.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was van prima kwaliteit. Ik zag echter een aanbieding van een gratis rol bij besteding van €25,- Via een link (klik en pak je voordeel) bestelde ik. Vervolgens stond nergens vermeld hoe ik die gratis rol zou krijgen dus ik vermelde in de opmerkingen mijn voorkeur voor een rol en dat ik graag gebruik wilde maken van de aanbieding. Vervolgens kreeg ik mijn eten besteld zonder extra rol. Bij navraag hadden ze mijn opmerking wel gelezen, "maar zo werkte het niet". Ik vind het opmerkelijk; hoeveel moeite is het om even je klant op te bellen en te overleggen/informeren? "Onze excuses" is alles wat ze zeiden. Ik moest het er maar mee doen. Verder niks aan te doem. Vreemde manier van omgang met je klanten. Service vind ik dus erg slecht.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat wij op tijd stonden had ik gisteren een half uurtje na de bestelling gebeld hoe laat de bestelling zou komen, aangezien deze er nog niet was. “Nu net onderweg” kreeg ik als antwoord.. helaas was dit niet het geval, aangezien we een half uur nadat ik dat antwoord had gekregen nog steeds geen eten had! Nog maar een keer bellen.. Na het tweede telefoontje (een uur na bestellen) heeft het nogmaals 20 min geduurd. We waren dus sinds het bestellen nu een ruim uur aan het wachten. Nou is het logisch dat je op een drukke dag wat langer moet wachten, maar vertel je klanten dan niet dat de bestelling ‘net het pand heeft verlaten’ en ‘onderweg’ is terwijl dat niet het geval is! Wees eerlijk over de stand van zaken. Erg jammer!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een klein half uurtje later dan opgegeven. Het eten was goed!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles klopt, snelle bezorging en super goed eten. Top 👌

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat de warme hapjes niet in een tas zaten.. nu afgekoeld

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke bediening. De softshell zalm was wel een beetje flauw van smaak. De maki met paling daarentegen was erg goed. De sushi waren ook mooi groot. Wel jammer dat je de rollen alleen per 8 stuks kan bestellen. Hierdoor kun je als je alleen bent niet veel verschillende soorten proeven. Zou fijn zijn als ze ook per 4 worden verkocht. Kom zeker terug!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Als er iets niet meer voorradig is wordt dat super gecompenseerd. Sushi smaken voortreffelijk en betaalbaar.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg jammer dat ik meer dan drie kwartier op mijn eten heb moeten wachten

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!!! En was er deze keer heel snel met bezorgen

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi alleen heb ik 1 uur en 20 minuten moeten wachten op bezorging.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer heerlijk! Veel keuze en alles perfect vers klaargemaakt binnen afzienbare tijd.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super bezorging wat aan de lange kant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was oké. Niet bijzonder

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrr! Maar thuis aangekomen 2 onaangename verassingen : - 1. Een zakje sojasaus was lek waardoor vlekken op mijn broek en -2. In plaats can de shashimi hadden we maki gekregen

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en vers! Snelle levering en vriendelijk personeel! Zeker voor herhaling vat baar.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van genoten snel klaar 😍😍

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en lekker vers!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! De sushi was lekker, snel bezorgd en toen wij erachter kwamen dat er iets miste, hadden ze dit zelf ook al opgemerkt en stond de bezorger terwijl wij belden al terug aan onze deur!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!! Heerlijk!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! De grote sushi waren wat te plakkerig, maar de rest was heerlijk. Foutje op de site met bestellen waardoor de kortingscode weigerde, mart uiteindelijk voor elkaar gekregen.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi maar bezorging pas na ruim een uur! Het zou zijn als ze dit even via een berichtje zouden laten weten als het zo druk is en je langer moet wachten! Maar qua smaak een aanrader!!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi opgehaald. Hoewel 1.5 uur voor de haal tijd besteld de sushi nog niet klaar. Tevens verkeerde sushi gehad in de bestelling erg jammer! Wel smakelijk

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, nog lekker lauwwarm, zoals het hoort. Snel bezorgd en dat op een zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorger!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer goed. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was mega lekker!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en snelle bezorging zoals altijd

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten jammer dat alleen bestelling niet compleet was.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een mooie gevulde box met super lekkere sushi. Een dikke aanrader. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snelle bezorging en erg lekker!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest anderhalf uur wachten op mijn bestelling. Eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en best snel geleverd

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, de warme gerechten ook warm...drukke vrijdag avond duurde het wat langer ...maar de track&trace houdt me op de hoogte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en vers.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd, helaas was de tonijn niet vers, en was de sushi ook niet goed gerold viel telkens uit elkaar.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse sushi met een goede service.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren in de zaak en hebben daar online besteld om het vervolgens zelf mee te nemen. Bezorgen kan ik dus niet van zeggen. Kwaliteit eten wel en die was geweldig. Grote sushi rollen, niet te veel samen gedrukt, erg zacht en vers. Helemaal top. Zeer vriendelijk personeel ook. Klasse

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling verkeerd geplaatst, achteraan gebeld en werd direct op gelost, super service.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker eten. Prima sushi

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar de bestelling was wel laat. Had de bestelling getimed voor 6 uur en het was er pas rond kwart voor 7.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de bon stond dat ik vaker bij jullie had besteld maar ik was nieuwe klant. Was heerlijk zal zeker vaker bestellen

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en heerlijk

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een rijd aangegeven voor de bezorging, en de bezorging was alsnog 20 tot 25 minuten te laat.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord “TOP”.. super lekkere sushi en klantvriendelijk!! 👌🏽👍🏽

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super, hoeven niet lang te wachten en was een top services! Ga zeker vaker heen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zeer goed 👍👍 En heel erg netjes op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten!

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de Sushi. Kwaliteit is erg goed en de bezorging zeer snel.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf is heerlijk, maar de bezorging liet wel wat te wensen over. Bij de bezorging merkten we dat er een deel van onze bestelling niet bij zat. Na een telefoontje werd beloofd het zo snel mogelijk na te bezorgen. Toen dit er na een uur nog niet was, nogmaals gebeld, het excuus was dat het zo druk was. Als goedmaker kregen we wel een dubbele portie van de vergeten bestelling.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zalig

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Friesland!!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wo avond 8 uur besteld, snelle levering. Was erg lekker, zeker weer!!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar, op tijd en heerlijk.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er weer snel. Helaas heb ik niet helemaal gekregen wat ik besteld heb. I.p.v. de Maki Mix, 24 st heb ik de Sushi, Zalm en Tonijn, 12 st gekregen. Ook jammer dat er dit keer geen chilisaus bij de loempia's zat.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerecht. Beetje decoratie zal smakelijker uitzien) kleine tip). Hele fijne idee om zo sushi te kunnen bestellen. Veel succes!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, echt genoten! Lekkere gember. Bezorging iets te laat, maar niet storend.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍🏻

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaak was redelijk goed. Prestentatie vond ik slordig, meerdere sushi kapot door op elkaar proppen. Stond op site dat geen gember bij zat dus voor 1.50 bijbesteld, bleken er 2 bakjes bij te zitten dus nu veel te veel en vond zonde van de 1.50 euro. Bestel ook regelmatig bij kyoto in Drachten en die vind ik beter.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het eten op de afgesproken tijd klaar. De warme en koude gerechten waren apart verpakt. Erg fijn. Bij de vegetarische loempia’s en de gefrituurde garnalen zat geen rode saus. De avocado in de sushi was goed te proeven.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zoals gewoonlijk weer lekker gegeten

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde 2 uur. Dat is echt veel te lang.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapot lekker!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de rijst viel uit elkaar, maar verder was het prima

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat plastic in de sushi mey tonijn niet er smakelijk. Heb via facebook een foto gestuurd

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Ben altijd heel tevreden over de kwaliteit!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Vanmiddag opgehaald vanavond opgegeten. Nog steeds super vers en lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was enorm genoten , heerlijk 👍🏻

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Bezorging was wat traag. Ongeveer 45 min maar hey eten was zo goed dat we dat geen probleem vonden dus voor herhaling vatbaar

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een teleurstellende eerste ervaring deel ik nu ook graag een erg positieve. Mr Sushi heeft het helemaal goed gemaakt! Supersnelle levering en goede kwaliteit!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet op afgesproken tijd ontvangen. Dit keer helaas een half uur te vroeg, waardoor het warme eten afkoelde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel keuze. De bezorging duurde ongeveer 45 minuten en dat vind ik zeer acceptabel voor een zondag. We zullen zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Fryslân Boppe box was heerlijk. We hebben ervan genoten met ons gezinnetje. Levering was ook snel (ongeveer 30 min) Gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, lekkere en snelle bezorging! Zeker een dikke 10 waard!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers bereide sushi. Alles compleet, ready to eat. Gaan we zeker vaker bestellen. Wachttijd bezorging bijna 1 u., grote schotel dat wel, even berichtje hoe laat zou wel prima zijn

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en nette bezorging. Persoonlijk zou ik het prettig vinden dat wanneer je bij je bestelling aangeeft 'zo snel mogelijk', dat je dan een tijdsindicatie ontvangt, zodat je weet hoelang je ongeveer moet wachten.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super. Alleen jammer dat de bezorger voor ons huis een bekeuring van een politie kreeg. De bezorger zocht even op zijn tel ons huis nummer. Helaas kwam er net een politieman op moter langs. Zo zonde voor deze goede bezorger.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi ever!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was in hele grote stukken gesneden dat ik ze eerst nog door de helft moest snijden en viel uit elkaar bij het oppakken uit de bakjes. Smaak verder prima.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen, niet te lang gewacht en heerlijke sushi! Een aanrader!!!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!! Ga zeker er weer eens bestellen

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect voor elkaar. Zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker bij jullie besteld en altijd super goed bevallen , maar gister toch een teleurstelling over de sashimi, normaal lekkere dikke stukken, nu flinterdun . Voor 7,50 per portie vond ik de portie echt veel te weinig . Hoop volgende keer weer een normale hoeveelheid te mogen krijgen voor dat bedrag .

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker eteb. Goede hoeveelheid.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vers en goed van smaak :)

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi van goede kwaliteit! Zeker een aanrader.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er onverzorgd uit, sushi kleefde aan elkaar. Maar viel uit elkaar bij oppakken. Gebakken snacks erg vet

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgt. 👍🏻 Heerlijk

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shusi, makkelijk te bestellen en keurig op tijd bezorgd. Meerdere bestellingen gedaan en steeds top!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.miste alleen de saus op de sushi in de salmonbox.op een soort hoort een sausje tezitten toch?

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de presentatie zag er goed uit en het smaakte uitstekend...kortom: zeer aan te bevelen....binnen kort doen we het weer

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, maar niet voor die prijs. Had de soft shells, veel saus en mayo. Ook wel beter zalm sashimi gegeten. Ik hou echt van goede sushi, en dit is een niveautje lager.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJKE sushi njommie Had ook opmerking geplaatst waar direct contact over werd opgenomen met mij .. super opgelost Dus dit was zeker niet de laatste x dat we hier besteld hebben

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Duurde alleen wel heel erg lang maar dat was opgelost met gratis loempia’s

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer sushi besteld, door jullie lust ik nu sushi! Echt een aanrader!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed formaat sushi en de bakjes met wasabi/gember/soyasaus goed gevuld. Ik had dubbele bakjes besteld maar was dus niet nodig geweest. Sushi ook vers en goede kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Dit was de eerste keer dat ik sushi heb besteld en helaas vind ik het niet zo lekker, maar dat ligt meer aan mij dan aan het restaurant :-).

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke snelle levering. De sushi was iets aan de droge kant, maar verder prima!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zag er goed verzorgd uit. Keurige bezorger en mooi op tijd geleverd. Bedanktt

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 6 uur besteld. Bezorging om 10 voor 8. Duurt belachelijk lang.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er pas na anderhalf uur. Verder was het eten echt heerlijk, niks op aan te merken. Tip: bestel ruim op tijd.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur gewacht

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers. Snelle survers. Heel erg lekker.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit x viel het eten uit elkaar. Vond dit erg tegen vallen

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten. Sushi zelf was goed.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft er een uur en drie kwartier over gedaan. Toen ik belde dat het zo lang duurde kreeg ik een excuus dat ze maar 1 bezorger hadden. Erg jammer. Volgende keer ga ik ergens anders heen!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crispy box en maki box besteld. Crispy box was lekker warm en krokant. Was best wel veel. Maki box eten we later op. Snelle levering en keurig verpakt. Zullen snel weer bestellen.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit sushi. Min puntje ruim 1 uur moeten wachten.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim van te voren besteld, echter nog een kwartier moeten wachten tot het klaar was. De sushi was verder heerlijk.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heeeeeeerlijk gegeten

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer dat we hier besteld hebben. Zijn aan genaamd verrast. Echt heerlijk gegeten. Gaan zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, nog lekker lauwwarm, zoals het hoort. Mooie grote stukken. Prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Het was er binnen 20min, heel fijn. Veel soya er bij, wasabi en gember. Ik heb lekker gegeten!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed te eten alles lekker en super vers

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gefrituurde rol met kip was veel te hard gebakken en ook waren mijn stoomhapjes gebakken? Zat wel 1 extra bij. Misschien ter compensatie?? Viel mij erg tegen! Dit bestel ik nooit meer.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK? echt een aanrader

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord SUPER! Levering was mooi optijd! Alles super vers, en de sashimi zalm smelt op je tong :D

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk? Prijs en kwaliteit in goede verhouding? Vlotte bezorgservice? Echt een aanwinst voor dr888

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker vers, snel bezorgd.Top.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de prijs maar goed

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Zeker voor hehaling vatbaar.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was allemaal goed, zat alleen geen sojasaus bij, en bij voorgaande bestelling kreeg ik steeds ook wasabi en gember, die zaten er nu ook niet bij. Sushi smaakte verder wel goed !

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en vlot bezorgd. Had alleen gevraagd om de avocado te vervangen voor komkommer ivbm allergie, stond wel op de bon, maar was niet gebeurd.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag ter ere van mijn dochter haar 18e verjaardag een familieschotel besteld.. heerlijk gegeten echt een aanrader.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas moesten we 25 min.wachten op ons bestelde eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij moesten wel echt heel lang wachten op ons eten. We hadden 1725 eten besteld en 2050 kwam het eten pas. Het was wel erg lekker en voor de hoeveelheid die we kregen niet heel duur voor sushi. Omdat we zo lang moesten wachten hebben jullie het goed opgelost en daarom zou ik wel vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!! Ziet er goed uit en was snel bezorgd.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja wat moet je zeggen. Veruit de beste en lekkerste sushi van Drachten en omgeving. Goede kwaliteit, veel sushi voor je geld en niets aan te merken op de bezorging.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Een mooie volle box met sushi, heerlijk van gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Mooi op tijd gebracht.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De bezorging duurde onverhoopt wat langer, dit is heel netjes opgelost. Een aanrader!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van sushi was een beetje klef en plakkerig voor de rest was het goed .. bezorging was super snel !! TOP Jammer dat bezorger geen wissel geld bij zich had .. zou er zo met met 50,- vandoor gaan terwijl bestelling 16,- was ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we her en der al gehoord hadden dat bezorging soms erg lang duurt hebben we midden op de middag onze sushi al besteld. Ondanks dat duurde het alsnog een uur voordat onze bestelling werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, keurig op tijd.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk vers. En werd op de afgesproken tijd afgeleverd. Zag er goed verzogd uit.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker !!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker.... echt een aanrader.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top. Heerlijk vers en smakelijk voor een redelijke prijs. Ook netjes dat ik na mijn online bestelling telefonisch werd geïnformeerd door een medewerker over de on line korting welke ik over het hoofd had gezien.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heelrijk, maar de bezorgtijd is niet normaal lang.. Nu 2 keer besteld en 2 keer heb ik 2 uren moeten wachten.. Dat moet echt anders op kort termijn, want denk niet dat veel klanten op zo'n lange wachttijd zitten te wachten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dik 2 uur wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 a 3 uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, werd al snel gebeld dat het iets langer konden duren ivm de drukte. Uiteraard erg netjes en dat stelden we op prijs. Naar 2 uur hadden we nog geen eten. We hebben proberen te bellen( 5keer) maar de lijn was bezet. Na 2.5 uur kwam dan eindelijk het eten. Het eten was prima niks op aan te merken. Alleen wet jammer van de veel te lange bezorging. 2.5 uur is toch echt wel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben een half uur gewacht (ophalen) en kregen van Mr.sushi extra sushi voor het wachten. Wel waren de loempia’s nog vergeten, zagen we bij thuiskomst. :( Het eten was wel súper lekker!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer heerlijk.. Een mail ontvangen dat het eten onderweg is en een minuut later staan ze voor je deur... Echt top!!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, moest wel bij het ophalen 30 minuten langer wachten dan gezegd... Was het wel waard!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerrrrrrrrlijk. Ik had per ongeluk iets teveel besteld maar vanwege mijn nette opvoeding kwamen de twee gevulde borden snel op. Lekker vers en snel geleverd. Keuze genoeg op hun website. Basis dozen maar je kunt zelf natuurlijk ook alles handmatig samenstellen...Zekers voor herhaling vatbaar :)

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top! Bezorgtijd was ook goed.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we hebben besteld, maar we hebben genoten ! Zo ontzettend lekker ! Voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd +/- 1 uur Stokjes vergeten indien die niet standaard bij een order geleverd worden. Sushi kan verser

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super veel variatie en heerlijke sushi. Eindelijk een goede tent op de kade!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker :)

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en zeer verzorgde schalen.en de smaak uitstekend.een aanrader!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Mag wel wat meer variatie in zitten

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Keurig op tijd en vriendelijke jongeman.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Fryslân boppe box en boontjes. Box schitterend opgemaakt en sushi voortreffelijk! Mijn kinderen vonden sushi altijd al wel lekker, maar zijn nu echt om. Boontjes precies zacht en zout genoeg. Bezorging duurde zo'n 50 minuten (bestelling op dinsdag geplaatst om ongeveer 17.30). Vind ik voor verse sushi absoluut acceptabel. De boontjes kwamen goed warm aan.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker !!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We moesten echt heel lang wachten! Hadden het besteld, zou 18.20 klaar zijn maar was pas 19.00 uur klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!!! alleen moesten wel erg lang wachten op onze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling, zeer geslaagd! Hartstikke vers en voldoende. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snelle levering en lekkere sushi. We gaan zeker weer bestellen.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Goede kwaliteit. Maar geen soysauce meegeleverd :( Vorige x kreeg ik i.p.v. gember een bakje wasabi. Tot nu toe dus 2x een fout in de bestelling.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaal geen opmerkingen. Het eten was erg goed en de levering was binnen een half uur. Zeer tevreden dus!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en vers, top dat ze bezorgen.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit is super! Alleen de boontjes waren dit keer wat hard. Ondanks dat een aanrader!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en bezorgtijd was ook snel.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima, maar warme eten was niet heel warm meer helaas. Nog wel te eten gelukkig.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en er zat extra bij om te proberen echt super

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goeie kwaliteit sushi. Jong en fris bedrijf .zal nu ongetwijfeld nog wat opstart problemen hebben . Maar dat is normaal . Aan de sushi makers en de jonge ondernemer zal het niet liggen om er straks een goed lopende zaak van te maken.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer sushi besteld. Was weer heerlijk! Bezorgtijd duurde ongeveer 45 minuten van besteltijd tot bezorging aan huis. Gezien de grootte van de bestelling vond ik dit acceptabel. We zullen zeker weer eten halen hier.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en ook netjes verzorgd en ingepakt. Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Helaas was onze bestelling niet compleet, er misten 2 rollen en 1 rol was anders dan we hadden besteld. Aangezien wij niet in Drachten wonen, niet terug gereden en bellen was geen optie omdat het telefoonnummer nergens te vinden is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Zag er goed uit, smaakvol. Vers. Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging duurde wel lang, maar werd netjes gebeld dat het wel even kon duren wegens drukte. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Suhi Drachten is nog maar net geopend en we hadden al gehoord dat ze het enorm druk hebben. Zaterdagavond een bestelling geplaatst, waarbij we de keuze hadden uit een aantal tijd opties. Uiteraard gekozen voor zo snel mogelijk ? We werden door Mr. Sushi gebeld dat ze ondanks de enorme drukte de bezorging toch zo snel mogelijk probeerden te leveren. Pluspunt voor Mr. Sushi dat ze contact opnemen. Ook de bezorger maakte nogmaals zijn excuses dat de bezorging langer duurde. Hij had zelf die avond in de keuken gestaan en ving mede de drukte op door mee te helpen met de bezorging Top! En het eten... smaakte allemaal prima. Met name de crispy sushi vonden we erg lekker.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijk eten. Volgende keer bestel ik in het weekend smiddags al haha!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt hee???l lang bezorging slecht

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Echter duurde de bezorging ruim anderhalf uur.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Alles smaakte goed en was met zorg bereid. Ondanks dat het zaterdag was en wij rond 18:00 uur bestelde werd het eten toch behoorlijk snel bezorgd. Echt een aanwinst voor Drachten, we gaan wr zeker vaker bestellen!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Stukje kwaliteit. Dit gaan we absoluut vaker bestellen. Ruime keus ook. Top!

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Je kunt er niet pinnen. Pand is nog middenin een verbouwing, Kwaliteit sushi is goed. Snelheid redelijk,

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, snel!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg jammer dat de sushi met ei steeds op is.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de softshell sushi en die was super lekker

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en zeer klantvriendelijk.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen ondanks dat ik geen contant geld bij mij had gaf de dame achter de toonbank aan dat ik op de site de bestelling via iDeal kon betalen.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, vers en alles smaakte zoals verwacht! Top! Jammer van de soja saus (geen green), maar daarnaast top!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme sushi viel tegen, de koude was lekker

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas heb ik deze keer niet de Mr. Sushi ervaring gehad die ik gewend ben. Smaak was niet echt om over naar huis te schrijven terwijl ik dit van de andere vestigingen wel ben gewend. Laten we het maar op opstart problemen houden.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verse en lekkere sushi. Qua bezorging gekozen voor z.s.m. Duurde 45 minuutjes dus iets langer dan verwacht maar mag de pret niet drukken. Heerlijk gegeten en zeker voor vele herhalingen vatbaar.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kijken naar het adres wat doorgegeven is. En de tijd was ruimschoots overschreden. Voor de rest oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Drachten en omstreken! Groot assortiment, alles is vers en bezorging keuring op tijd! 5 sterren!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en snel geleverd.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi, de vis producten zijn erg goed. En de kwaliteit van de rol is super. De rijst is wel wat machtig en zeer klef. Mocht wat minder zwaar.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Besteld en de bezorger was er binnen 25 minuten. We moesten alleen even bellen omdat we sojasaus er niet bij zat, maar binnen een mum van tijd stond de bezorger weer op de stoep met de sojasaus. Lekker gegeten, we bestellen zeker nog weer eens.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Proeft lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi! Alleen we hebben in totaal bijna 2 uren op de bestelling gewacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt vers, dat was te proeven. En goede service! Wij werden door MrSushi telefonisch op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. Een vaste klant erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima! Bezorging duurde lang door drukte maar hier werd ik wel even over terug gebeld. De ap vind ik niet helemaal ok. Zodra je verwezen wordt naar een pagina dan kan je niet meer zo terug naar de ap en moet je helemaal opnieuw je bestelling doen. Na betaling via iDeal krijg je in de ap niet te zien dat je betaald hebt. Gelukkig krijg je een mail hiervan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Alleen 2uur op moeten wachten. Zonder escusses.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!! Ga hier zeker weten veel vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, grote porties en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers gemaakte sushi. Nigiri zalm was wel wat dun uitgesneden, anders was het 5 sterren. Voor mij een aanrader voor sushi in Drachten.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was absoluut geweldig! Bestelling gedaan met bezorgtijd zsm. Dat was een goed uur en een kwartier later. Ook was niet te volgen op de site hoe laat je bestelling dan komt. Dus minpuntje op de bezorging. Maar eerlijk is eerlijk het was het wachten waard!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op de bestelling, geen telefoonnnummer aanwezig op de site. Sushi was prima!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker daar valt niets op aan te merken. De service was een uur te laat. Maar volgens mij kwam dat door het succes en de drukte.. Ik bestel graag nog eens en hoop dat het dan wel iets sneller is. Verder zou ik het erg tof vinden als er milieu vriendelijke verpakkingen worden gebruikt in plaats van plastic.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is opzich lekker alleen erg jammer dat er geen sojasaus bij zat en misten de ebi tempura dus gebeld met mr sushi kregen we een fles nageleverd, ondertussen al sushi zonder saus gehad (niet lekker) anders was het koud en inplaats van de ebi tempura kregen we een sushi met gebakken garnaal erin.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi everrrrr

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de sushi, maar bezorgen duurt erg lang. Moest ruim anderhalf uur wachten

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Susi was heerlijk Hadden alleen om 18 uur besteld en kwam om 19:10 dat was jammer.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel eens betere sushi gegeten. Niet heel bijzonder

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 16u gedaan met het verzoek om om 18u te bezorgen. Helaas werd dit iets na half zeven. Dat was echt slecht. Eten verder was prima maar vrij prijzig.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Drachten. Heerlijk !!!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, snel klaar. Ik wens deze ondernemer heel veel succes.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel geleverd en ook nog eens in een mooi tasje, aan alles is gedacht kun je zien. En bovendien was het ook echt lekker! Helemaal top!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben anderhalf uur gewacht op onze bestelling!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wad geweldig, maar heb 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Na bericht dat mijn bestelling onderweg was, ritje van kleine 10 minuten, moesten we nog ruim een half uur wachten. Dat was een beetje jammer. Maat eten was helemaal top!!!!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bakje gember besteld maar kreeg een bakje wasabi :( Hopelijk opstartproblemen..

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Wij gaan hier vaker bestellen!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en vlotte bezorging. GENOTEN!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag het super goed verzorgd uit!! En het smaakte heerlikk! Alles was super vers!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snelle bezorging

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker! Ook was de communicatie helder, we werden gebeld dat het iets later bezorgd werd, omdat de rijst op was. Na het bezorgen, kwamen we erachter dat de wasabi niet meegeleverd was, dit werd binnen 10 minuten alsnog gebracht. Voor herhaling vatbaar!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en gyoza smaakten heerlijk! Lekker vers en voor een super prijs heb je al veel!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, bestelling kwam mooi optijd. Zeker een aanrader!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating